Nieuws

Hieronder vindt u een overzicht van onze nieuwsberichten.

WIAR Klantendag DTM / HMR Zandvoort
De clienten/relatiedag op 28 september was een mooie en spectaculaire dag, waarbij races van o.a. DTM, HMR en overige klasses bijzonder spannend waren in het zonovergoten Zandvoort.

Wij zijn al weer 9 jaar hoofdsponsor van talentvol autocoureur Kees van der Wouden jr die erg succesvol is in de Formule Ford 2000 klasse. Op 27 en 28 september is hij op Circuit Zandvoort weer succesvol in actie gekomen, waarbij hij na een weekend racen het Formule Ford 2000 kampioenschap 2014 op zijn naam kon schrijven.

Grote klasse van deze coureur, die aan de genodigden van WIAR Workplace Performance liet zien, waarom WIAR eigenlijk een sterke band heeft met deze verzamelaar van high performance results. Na de race was er gelegenheid voor een "meet & greet" met coureur Kees van der Wouden jr. en vierden we samen zijn overwinning in het WIAR Race Camp.

Dit weekend was extra bijzonder, omdat de DTM gelijktijdig met de HMR-races op Zandvoort werden verreden, zie voor meer info:
http://www.dtm.com/en/News/DTM-Zandvoort-Thrilling-battle-for-second-place.html

Mocht u het ook leuk vinden om hier als klant/relatie van WIAR een keer bij een van de HMR-races te zijn, neem dan gerust even contact met ons op 010 - 270 1000, om te chacken wanneer de volgende races zullen zijn. Deze races zijn altijd een spectaculair en worden gereden op de bekende circuits in Nederland, Belgie en Duitsland. Altijd spectaculair midden tussen de dynamiek van de vele race auto's op en rond het circuits. Het aantal kaarten is echter beperkt, reserveer dus snel!.

Met sportieve groet,
WIAR | Workplace Performance
+31 10 270 1000

André Roessen
Robert Witvliet

More informatie:
WIAR info@wiar.nl
HMR www.monoposto.nl
DTM www.circuit-zandvoort.nl
© copyright WIAR | Workplace Performance