Relax

Workplace Performance

"Everybody deserves an Inspiring Workplace"

588+

Projecten

25+ jaar

Ervaring

49250+

Werkplekken

WIAR - Vormgevers van het Hybride Werken


25+ jaar ervaring met kantoorhuisvestingsprojecten

Huisvestingsadvies & Project Management

Robert Witvliet

Huisvestingsadviseur

Werkplekstrategie & Office Planning 

Netwerk met 25+ specialisten

Architecten, interieurarchitecten, constructeurs, bouwfysica &  technisch adviseurs, ergonomie.

André Roessen

 Project- & Contract Manager Inkoop, Aanbesteden, Contracteren & Realisatie

Kim Witvliet

Business Consultant

Workplace Analytics

Olav Witvliet

Business Consultant

XR Development & Innovation

Duurzame oplossingen welke uw prestaties verbeteren 

WIAR | Workplace Performance is een onafhankelijk advies- en managementbureau dat opereert op het raakvlak van organisatie- & huisvestingsveranderingen. Als uw organisatie verandert en u overweegt om tevens de werkomgeving hierop aan te passen (verbouwen, verhuizen of nieuwbouw) dan kunnen wij door middel van advies en management uw organisatie- en huisvestingsverandervraagstuk vertalen naar effectieve oplossingen.

Een werkplek - de plaats waar arbeid verricht wordt - wordt  een steeds abstracter begrip. Waar een werkplek vooral geassocieerd werd met een bureau in een kantoorruimte… is de plaats waar arbeid verricht wordt nu heel divers. Het is dus belangrijk om een goede definitie van een ‘Werkplek’ en van ‘Prestatie’ te hanteren.

De thema's Workplace & Performance worden daarom door WIAR integraal benaderd en ontworpen om tot de beste resultaten te kunnen komen.

MVO Strategie

WIAR Workplace Performance heeft de ambitie om te werken aan een compleet en transparant duurzaamheidsverslag, dat ons zal helpen bij te dragen aan het verlagen van onze milieu-impact van ons bedrijf en de vastgoed & total facility management supply chain van onze projecten, producten en diensten. Het is onze wens om onze inspanningen te concentreren op elementen waar we deelnemers in de toeleveringsketen positief kunnen aanmoedigen en beïnvloeden. Onze inspanningen zijn gericht op prestaties, duurzaamheid, Cradle to Cradle-concepten, total cost of ownership en vermindering van het gebruik van energie, water en milieu-emissies.

Ervaringen

Totaal Concept

“Het gaat erom dat een bedrijf als WIAR het vermogen heeft om een beeld te schetsen van de toekomst: over hoe het ook anders kan. Hun totaal-concept sprak ons enorm aan”.

Henk Loos

COO Nucletron / Elekta Nederland BV

Integriteit

“Het zijn integere jongens”

Drs. Richard Laan

Manager Finance, ICT & Sales

Ricardo Nederland BV 

Doorgronden

“Prima gasten, ze snappen het en 

duiken er echt in”

Jan Pieter de Ruiter

Directeur AXOFT IT & Telecom

Bezieling

“Beide oprichters zijn echt bezielde vakmensen”

Ab Spaan

Manager PAX

Transparant

“Transparent costs and insights to all the information is very important to us. WIAR is a trustworthy and reliable partner”

Mrs. Hong Mei

Manager Sinochem Group

Full Service

“To expand our business we had to setup new offices in Rotterdam and Brussels. WIAR is contracted by our Head Office for the design and execution of these new offices. The process was managed by us from Norway and they provided full service from beginning to delivery.”

Mr. Jan Inge Hustveit

Principal Consultant Statoil ASA