Relax

Workplace Performance

"Everybody deserves an Inspiring Workplace"

588+

Projecten

25+ jaar

Ervaring

49250+

Werkplekken

Workplace Performance

Visie

In een kennisintensieve economie zijn creativiteit, samenwerken, leren, communiceren en sociale vaardigheden essentieel voor succes. Om in deze economie te presteren, is een ander arbeidsritme en een andere privé-werkbalans noodzakelijk. Dit betekent een diversiteit aan combinaties van arbeid, tijdstip en omstandigheden, zoals flexibele werktijden, thuiswerken en hybride werkvormen. Daarnaast is het aannemelijk dat kenniswerkers steeds vaker flexibel voor meer dan één werkgever zullen werken. Dit betekent extra variabelen voor het creëren van een inspirerende werkomgeving voor de toekomst.

Workplace Performance

Workplace Performance draait om de dynamische balans tussen variabelen als soort arbeid, tijdstip, plaats, omstandigheden, rendement, voldoening en zingeving. Hoe beter deze balans, hoe hoger de prestaties op de werkplek.

Missie

Wij helpen organisaties om werkomgevingen te creëren die bijdragen aan de prestaties van hun mensen, teams en organisatie. We doen dit door middel van waardecreatie, innovatie en focus op de behoeften van onze klanten, medewerkers, partners en de gemeenschappen, waarin wij actief zijn.

WIAR - Vormgevers van het Hybride Werken


25+ jaar ervaring met kantoorhuisvestingsprojecten

Robert Witvliet

Huisvestingsadviseur & Project Manager

Werkplekstrategie & Office Planning 

André Roessen

Contract- & Realisatie Manager

Inkoop, Aanbesteden, Contracteren & Realisatie

Kim Witvliet

Business Consultant

Workplace Analytics

Olav Witvliet

Business Consultant

XR Development & Innovation

WIAR Projectteam

Netwerk met 25+ specialisten

Architecten, interieurarchitecten, constructeurs, bouwfysica &  technisch adviseurs, ergonomie.

Duurzame oplossingen welke uw prestaties verbeteren 

WIAR Workplace Performance is een onafhankelijk advies- en managementbureau dat zich richt op de optimalisatie van werkomgevingen voor bedrijven van alle groottes en sectoren. Wij helpen organisaties om werkomgevingen te creëren die bijdragen aan de prestaties van hun mensen, teams en de organisatie als geheel.

Onze diensten

Wij bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder:

 • Advies: Wij bieden advies aan organisaties over de optimalisatie van hun werkomgevingen. Dit advies kan betrekking hebben op alle aspecten van de werkomgeving, zoals de fysieke ruimte, de IT-infrastructuur, de werkwijze en de cultuur.
 • Management: Wij kunnen ook de uitvoering van projecten voor de optimalisatie van werkomgevingen begeleiden. Dit kan betrekking hebben op de realisatie van nieuwe werkomgevingen, de renovatie van bestaande werkomgevingen of de implementatie van nieuwe werkwijzen.

Onze principes

Wij werken vanuit de volgende principes:

 • Gebruikersgerichtheid: Wij stellen de behoeften van de gebruikers van de werkomgeving centraal.
 • Integraliteit: Wij kijken naar de werkomgeving in zijn geheel, en niet alleen naar de fysieke ruimte.
 • Duurzaamheid: Wij streven naar duurzame werkomgevingen, die zowel voor de organisatie als voor het milieu een positieve bijdrage leveren.

Onze klanten

Onze klantenkring bestaat uit een breed scala aan organisaties, waaronder:

 • Ricardo Rail
 • DeltaFiber
 • BT Group
 • DVB Bank
 • DONG Energy
 • KWF
 • PAX

Onze expertise

WIAR Workplace Performance is een toonaangevende speler in de markt voor advies en management van werkomgevingen. Wij hebben een sterke reputatie door onze management aandacht, specifieke expertise en aantoonbare inkoopkracht.

CSR / MVO Strategie

Duurzame kantoorhuisvesting: de sleutel tot succes

Inleiding:

In een wereld waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, is duurzame kantoorhuisvesting een must. WIAR Workplace Performance is een onafhankelijk advies- en managementbureau dat organisaties helpt om hun kantoorhuisvesting te verduurzamen. Wij zijn ervan overtuigd dat duurzame kantoorhuisvesting niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor de prestaties van organisaties.

Onze doelstellingen:

 • Positieve bijdrage leveren aan ESG-doelstellingen
 • Onze milieu-impact verlagen
 • Deelnemers in de toeleveringsketen positief aanmoedigen en beïnvloeden
 • Prestaties, duurzaamheid, Cradle to Cradle-concepten, total cost of ownership en vermindering van het gebruik van energie, water en milieu-emissies

Onze aanpak:

Wij werken samen met organisaties om een duurzame kantoorhuisvesting te realiseren die voldoet aan hun specifieke behoeften. Onze aanpak is gebaseerd op de volgende principes:

 • Prestaties: Wij willen ervoor zorgen dat duurzame kantoorhuisvesting niet ten koste gaat van de prestaties van onze klanten.
 • Duurzaamheid: Wij willen onze impact op het milieu minimaliseren.
 • Cradle to Cradle-concepten: Wij willen werken aan een circulaire economie.
 • Total cost of ownership: Wij willen ervoor zorgen dat duurzame kantoorhuisvesting kosteneffectief is.
 • Vermindering van het gebruik van energie, water en milieu-emissies: Wij willen de consumptie van deze middelen verminderen.

Conclusie:

Duurzame kantoorhuisvesting is een investering in de toekomst. Wij helpen organisaties om deze investering te doen en de vruchten ervan te plukken.


Wilt u meer weten over onze duurzame aanpak van kantoorhuisvesting? Lees onze CSR-strategie of neem contact met ons op.

Ervaringen

Totaal Concept

“Het gaat erom dat een bedrijf als WIAR het vermogen heeft om een beeld te schetsen van de toekomst: over hoe het ook anders kan. Hun totaal-concept sprak ons enorm aan”.

Henk Loos

COO Nucletron / Elekta Nederland BV

Integriteit

“Het zijn integere jongens”

Drs. Richard Laan

Manager Finance, ICT & Sales

Ricardo Nederland BV 

Doorgronden

“Prima gasten, ze snappen het en 

duiken er echt in”

Jan Pieter de Ruiter

Directeur AXOFT IT & Telecom

Bezieling

“Beide oprichters zijn echt bezielde vakmensen”

Ab Spaan

Manager PAX

Transparant

“Transparent costs and insights to all the information is very important to us. WIAR is a trustworthy and reliable partner”

Mrs. Hong Mei

Manager Sinochem Group

Full Service

“To expand our business we had to setup new offices in Rotterdam and Brussels. WIAR is contracted by our Head Office for the design and execution of these new offices. The process was managed by us from Norway and they provided full service from beginning to delivery.”

Mr. Jan Inge Hustveit

Principal Consultant Statoil ASA