Video Aspect Ratio: 4:1

Integrated Facility Services

Besparen op de facilitaire diensverlening, mét behoud van kwaliteit

15

Jaar aan ervaring

100%

Kwaliteitsgarantie

15-20%

Kostenreductie

De kracht van
WIAR Facility Management

Onafhankelijk

Onze inkoopkracht ligt in onafhankelijkheid van leveranciers waardoor wij aanbestedingen vergelijken en de beste optie voor jouw organisatie selecteren.
Lees meer!

Maatwerk

De facilitaire strategie wordt persoonlijk en door middel van co-creatie opgesteld en op maat gemaakt.


Lees meer!

Kwaliteit

Doordat wij regelmatig externe kwaliteitscontroles uit laten voeren wordt de kwaliteit gewaarborgd.


Lees meer!

Risicodragend

Wij ontzorgen doordat wij de contracten afsluiten met de realiserende partijen waarbij de risico’s worden overgenomen.


Lees meer!

Een team van experts

WIAR FM bevat 15 jaar aan ervaring in het werkveld van Facility Management. In deze 15 jaar zijn er 49353+ werkplekken geoptimaliseerd en getransformeerd door onze experts. Het team van experts is erg divers waardoor expertise vanuit verschillende opleidingsvelden samenkomt om de brede wereld van Facility Management het hoofd te bieden. Hierbij wordt er strategisch advies aangeboden voor de beste oplossingen voor uw obstakels en worden dergelijke adviezen gerealiseerd door de meer praktische kant van ons team. U kunt dus verwachten dat ons team u helpt het gehele traject van innovatie van A tot Z te ontwikkelen, organiseren naar uw behoeften.

“Wij kunnen u naar behoefte ontzorgen en u houdt de regie”

Wij begrijpen u

Een takenlijst die oploopt? Iedereen die tegelijk bij jou aan de deur klopt? Dit is een terugkerende situatie binnen Facility Management. Facility Management is een erg breed werkveld met process-flows die langs elkaar kunnen lopen. Hierbij is overzicht houden van cruciaal belang. WIAR FM is gespecialiseerd in het koppelen van faciliteiten met de behoeften van bedrijven. Hierin wordt de FM strategie op maat gemaakt passend bij elk bedrijf. Hierin worden kosten en kwaliteit geëvalueerd naar de mogelijkheden en wensen van het bedrijf. Naast de doorlopende taken binnen het werkveld is WIAR FM gericht op diverse trends waarbij van organisaties wordt verwacht om op korte termijn te schakelen zoals de terugkeer naar de werkvloer en verduurzaming.

Tevreden klanten WIAR FM

Integriteit
“Het zijn integere jongens”

Drs. Richard Laan

Manager Finance, ICT & Sales

Ricardo Nederland BV 

Transparant
“Transparent costs and insights to all the information is very important to us. WIAR is a trustworthy and reliable partner”

Mrs. Hong Mei

Manager Sinochem Group

Doorgronden

“Prima gasten, ze snappen het en 

duiken er echt in”

Jan Pieter de Ruiter

Directeur AXOFT IT & Telecom

Onafhankelijk

WIAR FM biedt de mogelijkheid om partijen te vergelijken voor uw dienst of service.
WIAR FM beschikt over een hoge inkoopkracht aangezien wij niet gebonden zijn aan bepaalde vaste leveranciers. Hierdoor nemen wij het vergelijkingsproces van u over om de best passende partij te selecteren voor uw behoeften en wensen. Door onze ervaringen kunnen wij snel schakelen tussen hoogstaande en betrouwbare leveranciers waardoor wij dit veelal moeizame en lange proces van u overnemen. Dit zal leiden tot strategisch advies voor de beste fit tussen uw wens en de mogelijkheden in de markt.

Maatwerk

In de WIAR FM benadering staat maatwerk centraal. Geen bedrijf is volledig hetzelfde. Verschillen komen naar voren in de grootte, organische structuur, cultuur, wensen en behoefte van de organisaties. Hierbij is het belangrijk de diensten aan te passen aan de organisatie waardoor elk advies in hoge mate in samenspraak met de organisatie tot stand komt. Hierbij is het van belang om alle niveaus van de organisatie mee te nemen in het proces. Dit co-creërende proces zal resulteren in een integraal plan waarbij iedereen in de organisatie zich gehoord voelt.

Kwaliteit

Kwaliteit wordt in alle facetten van WIAR FM nagestreefd. Hierin zijn er binnen elk werkgebied diverse maatstaven waaruit kan worden gekozen. De best passende maatstaf wordt in samenspraak met u besproken aan de hand van uw ambitieniveau. Dit ambitieniveau wordt gewaarborgd door WIAR FM door het vervullen van periodieke kwaliteitscontroles aan de hand van de afgesproken KPI's (kwaliteits prestatie indicatoren) om de geleverde diensten continu te evalueren. Deze kwaliteitscontroles zullen worden vervuld door externe partijen. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat de kwaliteit gedurende de contractperiode bewaard blijft.
Build

Risicodragend

Ontzorg uw facility vraagstukken met WIAR Facility Management BV.

Uw facility vraagstukken staan vaak niet in lijn met uw core-business. Dit kan leiden tot tijdverlies, kosten overschrijdingen en frustratie. WIAR FM helpt u deze vraagstukken uit handen te nemen.

Wij nemen de risico's en verantwoordelijkheid om de gewenste facilitaire diensten te organiseren. Zo kunt u zich focussen op uw core-business. Wij werken nauw samen met u en de geselecteerde leveranciers, zodat er snel kan worden geschakeld bij problemen.

Door middel van gedegen facility contract management wordt de kwaliteit van de gewenste services gecontracteerd, bewaakt en gewaarborgd. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw facilitaire diensten optimaal functioneren.

Voordelen van WIAR Facility Management

Gemak

Doordat wij het totale pakket aan facilitaire dienstverlening op ons nemen wordt u ontzorgd

Zorgeloos

Wij nemen de risico's over. Hierdoor kunt u gerust focussen op uw core-business

Prettige werkomgeving

Doordat de kwaliteit van de dienstverlening wordt gewaarborgd, creëren we een prettige werkomgeving

Hoe ziet dat er dan uit?

Volledige focus op de core-business van uw bedrijf! Dat wil toch iedereen? Hierdoor wordt iedereen volledig in zijn of haar kracht gezet zonder daarbij na te hoeven denken aan de continue flow van processen die buiten de focus richting van het bedrijf liggen. De verantwoordelijkheid is uitbesteed en de kwaliteit wordt extern beoordeeld waardoor de organisatie geen druk ervaart om de partijen te begeleiden of te controleren. De kwaliteit wordt immers al gewaarborgd. Doordat er in samenspraak met de diverse organisatieniveaus een passende strategisch plan is aangeleverd om de facilitaire dienstverlening te optimaliseren, zal iedere werknemer in de organisatie de optimalisatie merkbaar voelen door verhoogd gemak, verminderde zorgen en een prettige werkomgeving.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?