STRATEGISCH HYBRIDE WERKEN

Met een strategische visie een hybride werkomgeving creëren, mét comfort voor de werknemers

Terug naar de werkvloer

In 2020 is er een grote schok geweest in de arbeidsmarkt doordat thuiswerken “het nieuwe normaal” was geworden voor onbepaalde tijd als gevolg van COVID-19. Bedrijven hebben tijdelijk hun kantoren geheel of gedeeltelijk moeten sluiten. Hierdoor hebben bedrijven kennis gemaakt met thuiswerk mogelijkheden. Dit heeft er voor gezorgd dat veel bedrijven hun houding omtrent huisvesting en thuiswerken hebben heroverwogen. Wij helpen u graag om een strategische afweging tussen beiden te verwezenlijken. 

STRATEGISCHE VRAGEN

Kan de werkvorm effectiever worden ingedeeld?
Is een hybride vorm wenselijk voor ons werkveld?
In welke mate zou een hybride vorm wenselijk zijn voor de organisatie en het personeel?
Kunnen bepaalde taken online blijven of is fysiek passender?

Hoe kunnen wij een prettige thuiswerk-plek faciliteren?

ARBO WERKPLEK

Wij helpen jullie om de terugkomst naar uw kantoor te faciliteren en op maat te maken voor uw organisatie met bijbehorende werkvelden. Hierin moet de verhouding tussen thuiswerken en op kantoor worden afgesteld op uw organisatie.

Naast de strategische invulling van de terugkomst is het ook belangrijk om de werkplek dan wel op kantoor te optimaliseren. Denk hierbij aan de juiste fysieke benodigdheden zoals bijvoorbeeld passend toetsenbord, scherm(en), muis, bureaustoel, bureau en luchtcirculatie zodat uw medewerkers comfortabel aan de slag kunnen. 

WorkSpaceOne 

Op kantoor zijn de werkplekken goed ingericht en van alle gemakken voorzien, maar het thuiswerken gaat nog niet altijd mee in het creëren van een ARBO conforme werkplek.

WorkSpaceOne is ontworpen om flexibel en ARBO conform te kunnen thuiswerken en vooral een toevoeging is op uw interieur. Het Nieuwe Werken en flexibele werkomgevingen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit organisaties. Werkgevers zien graag dat medewerkers een deel van hun werk thuis uitvoeren en ook de werknemers gaan hier graag in mee. Zeker door de corona pandemie zijn veel bedrijven erachter gekomen dat thuiswerken in veel opzichten prettig kan zijn, mits er een comfortabele werkplek is. 

Er zijn oneindig veel mogelijkheden voor Facility Management!

Kijk daarom vooral bij onze laatste blogs over alle FM innovaties!