Projectdetails

ProjectomschrijvingUitbreiding huisvesting GMAC - Prinsenhoftoren Den Haag
OpdrachtgeverGMAC RFC / Hypotheken
Rol WIARProject- & Contract Management
Periode2007
Omvang1.000m2 vvo
ArchitectWIAR Design & Concepts
Project fotoProject fotoProject fotoProject fotoProject fotoProject fotoProject fotoProject fotoGMAC is een van de grootste financiële ondernemingen ter wereld actief op het vlak van autofinancieringen, verzekeringen, handelskredieten en hypotheken. GMAC heeft, sinds de oprichting in 1919, vestigingen in 40 landen en één van deze vestigingen bevindt zich op de 25e verdieping van de Prinsenhoftoren te Den Haag.

Gezien de grote groei van het bedrijf verhuisde de afdeling GMAC-RFC op 2 november 2007 naar de 8e etage van de toren. Op deze verdieping heeft WIAR in snel tempo 1000m2 ingericht met 76 werkplekken, twee boardrooms, diverse vergaderkamers en een trendy eetgelegenheid voor het personeel.

WIAR heeft de totale inrichting verzorgd; vloerbedekking, zonwering, werkplek meubilair, wanden, deuren en toegangspuien, klimaatbeheersing, toegangscontrole en beveiliging.

Het resultaat is een ruimtelijke, overzichtelijke en prettige werkomgeving, met als eyecatchers het folie op de glazen wanden en het gezellige restaurant. Enthousiaste reacties van diverse medewerkers vallen op als je een ronde over de vloer doet.

www.gmac-rfc.nl
© copyright WIAR | Workplace Performance