Projectdetails

ProjectomschrijvingDesign & Build Project Renovatie Bouw & Techniek, Inrichting & Inventaris
OpdrachtgeverDelta Energie
Rol WIARHuisvestingsadvies, Project- & Contract Management
Periode2018
Omvang2.800m2 vvo
ArchitectWIAR Design & Concepts
Project fotoOver Delta:
DELTA verbindt. Dat hebben we altijd gedaan. En dat blijven we doen.
Het begon met gas, water en licht. Voor warmte, hygiëne en verlichting. Daarna kwam tv en telefonie; een verbinding met de rest van de wereld. Vervolgens het internet; een verbinding tussen mensen en bedrijven.

Wat dat betreft zijn we nooit klaar, we blijven vooruitkijken. Om iedereen te verbinden met de toekomst. Voor ontspanning en om zaken te doen. Om gebruik te kunnen maken van nieuwe technieken en nieuwe mogelijkheden. Dat doen we op een verantwoorde manier. Met aandacht en zorg voor ons milieu en het klimaat. Zo zien we de elementen wind, zon en water als onuitputtelijke bronnen voor een 100% duurzame energievoorziening. Niet voor niets ondersteunen wij verschillende initiatieven om lokaal en duurzaam stroom op te wekken. Maar we verbinden niet alleen door het aanbieden van producten en diensten. We verbinden ook door altijd onze betrokkenheid te tonen bij maatschappelijke projecten en door sponsoring. Zo leveren we met het DELTA Zeeland Fonds, dat Zeeuwse initiatieven financieel en organisatorisch ondersteunt, een directe bijdrage aan een energieke Zeeuwse samenleving voor iedereen.

Het dagelijks leven comfortabeler maken
Door oplossingen te bieden die voorzien in de behoeften van nu en in de toekomst. DELTA-klanten benutten de voordelen van de unieke combinatie van energie én digitale producten en diensten.

In bewerking
© copyright 2018 WIAR | Workplace Performance