Projectdetails

ProjectomschrijvingHerhuisvesting GroentenFruit Huis - Zoetermeer
OpdrachtgeverFrugi Venta
Rol WIAR3D Visualisatie en Film, Project- & Contract Management
PeriodeQ4 2015
Omvangca. 850 m2 – Zoetermeer
ArchitectWIAR Design & Concepts
Project fotoProject fotoProject fotoProject fotoProject fotoProject fotoProject fotoHet voormalige pand aan de Bezuidenhoudseweg te Den Haag was 80 jaar lang de locatie voor verschillende verenigingen in de groenten en fruit sector. Het gebouw bestond uit diversen verdiepingen en veel aparte kamers. De wens naar meer interactie tussen de verschillende verenigingen en afdelingen was groot, door de verhuizing naar het Hortiversum zijn alle afdelingen nu verdeeld over 2 vleugels op de begane grond van dit kantoor.

UITDAGING
Het voormalige kantoor aan de Bezuidenhoudseweg te Den Haag was 80 jaar de locatie voor de verschillende verenigingen. Het gebouw bestond uit diversen verdiepingen en daardoor was de wens naar een gelijkvloers kantoor een pré.

AANPAK
Na het winnen van de pitch door een verrassend ontwerp en het voordeel van onze turn-key aanpak zijn we aan de slag gegaan met het inpassen van alle verenigingen en afdelingen.

Het ontwerp, inclusief de kleuren en materialen, is afgestemd met de marketing & communicatie afdeling van GroetenFruit Huis. Na een finale afstemming van budget, tijd en kwaliteit zijn we direct gestart met de uitvoering van het project.
De realisatie van het project was complex omdat de locatie voorheen als post-/ reproruimte en opslag was ingericht. Het volledig leeg halen van de beide vleugels was hierdoor noodzakelijk waarbij de klimaatinstallatie is aangepast voor kantoorgebruik.

RESULTAAT
Op vrijdag 20 november heeft WIAR de verhuizing begeleid en is het project aan het einde van de dag opgeleverd. De medewerkers hebben minimale overlast ondervonden aan de verhuizing en hebben op maandag 23 november 2015 hun nieuwe werkplek in gebruik genomen.
© copyright WIAR | Workplace Performance