Projectdetails

ProjectomschrijvingHerhuisvesting SOS Kinderdorpen - Amsterdam
OpdrachtgeverMaarsen Groep
Rol WIAR3D Visualisatie en Film, Project- & Contract Management
PeriodeQ2 2015
Omvangca. 750 m2
ArchitectWIAR Design & Concepts
Project fotoProject fotoProject fotoProject fotoProject fotoProject fotoSOS Kinderdorpen zorgt ervoor dat kinderen in een liefdevolle familie kunnen opgroeien. Door kwetsbare families te ondersteunen voorkomt SOS Kinderdorpen dat hun kinderen er alleen voor komen te staan. Zij geven kinderen zonder familie een nieuw thuis in een van de kinderdorpen van een SOS familie.

UITDAGING
SOS Kinderdorpen kreeg het verzoek van de verhuurder om te verhuizen naar een andere locatie. Daarop is WIAR verzocht dit proces met de gebouweigenaar te begeleiden om de interne organisatie te ontlasten.

AANPAK
Na de afstemming over de locatie en onderhandeling van het huurcontract is een ontwerp gemaakt welke binnen het ter beschikking gestelde budget viel en voldeed aan de wensen van de klant.

De uitvoering van het volledige project heeft WIAR begeleid waarna SOS Kinderdorpen op 19 juni 2015 is verhuisd naar het nieuwe kantoor.

RESULTAAT
WIAR heeft een sterke verbetering bereikt in de akoestiek van het kantoor. Door het toepassingen van akoestische elementen en een juiste indeling past het kantoor beter bij de uit te voeren werkzaamheden. Wederom een tevreden klant en een “Inspiring Workplace”.
© copyright WIAR | Workplace Performance