Projectdetails

ProjectomschrijvingRealisatie Showcase Brussel en Amsterdam
OpdrachtgeverBritish Telecom
Rol WIAR3D Visualisatie en Film, Project- & Contract Management
PeriodeQ4 2014
OmvangOnderdeel wereldwijde uitrol van mediahubs
ArchitectJPC Design + WIAR Design & Build
Project fotoProject fotoProject fotoProject fotoProject fotoProject fotoProject fotoProject fotoBritish Telecom (BT) is een telecommunicatie bedrijf met vestigingen over de hele wereld. Om hun verkoopafdeling de juiste omgeving te bieden waarbij ze maximaal hun producten kunnen tonen en demonstreren aan hun klanten zijn de showcases ontworpen.

Twee showcases turn-key realiseren in Amsterdam en Brussel binnen een tijdsbestek van 2 maanden na opdracht. Op een showroom kwaliteit met complexe en unieke oplossingen op het gebied van audio visuele apparatuur een maatwerk meubilair. Daarbij het gegeven dat er een taakstellend budget welke niet mag overschreden.

AANPAK
Na het ontvangen van het basis ontwerp van BT hebben wij binnen 1 week een complete werktekening set per discipline geproduceerd, inclusief een 3D film van de showcase om zo de verwachting 100% af te stemmen.
Na goedkeuring hebben wij het volledige project als Managing Contractor aangevraagd in de markt bij voor dergelijke projecten geschikte partijen. Na een finale afstemming van budget, tijd en kwaliteit hebben wij de opdracht ontvangen en zijn wij gestart met de uitvoering van het project.

De realisatie tijd was zeer kort, de kwaliteit hoog en technisch complex. Naast de inrichtingszaken als schilderwerk, vloerbedekking, kasten en meubilair leveren wij ook de techniek als AV apparatuur, data netwerk aansluitingen, elektra installaties en aanpassing van de verwarmingsinstallatie. Echt “sleutel klaar”!

RESULTAAT
Beide showcases in Amsterdam en Brussel zijn conform de afspraken opgeleverd en naar volle tevredenheid van de klant. Op tijd, binnen budget en voor de geleverde kwaliteit. We hebben ook in ditproject weer toevoegingen kunnen doen op het basis ontwerp welke weer meegenomen worden naar de volgende showcases in Argentinië, Australië en Amerika.
© copyright WIAR | Workplace Performance