Projectdetails

ProjectomschrijvingHerhuisvesting SOS Kinderdorpen
OpdrachtgeverSOS Kinderdorpen Amsterdam
Rol WIARQuickscan, advies, ontwerp, projectmanagement & contractmanagement
PeriodeQ2- 2008 - Q2 2009
Omvang550m2 vvo
ArchitectWIAR Design & Concepts
Project fotoProject fotoProject fotoProject fotoProject fotoWIAR Real Estate Solutions kreeg de vraag om tegen zo laag mogelijke kosten SOS-Kinderdorpen te helpen aan passende huisvesting, omdat haar huisvesting erg verouderd en te krap was geworden. WIAR gaf hier als official business partner van SOS Kinderdorpen graag gehoor aan en inmiddels is een nieuw kantoor (550m2) aangehuurd én ingericht in Amsterdam.

WIAR Contract Management BV heeft namens SOS-Kinderdorpen een oproep gedaan bij een groot aantal marktpartijen en leveranciers met het verzoek mee te helpen bij de inrichting van dit nieuwe kantoor. Veel partijen hebben enthousiast gereageerd en gezamenlijk een aanzienlijke sponsorbijdrage geleverd voor de realisatie van de kantoorinrichting. De bijdragen zijn o.a. geleverd door de Maarsen Groep, UWV, Arbo Unie en vele leveranciers.

Het geld van de donateurs aan SOS-Kinderdorpen is hierdoor terecht gekomen waar het hoort: de projecten voor de kinderen die deze hulp zo hard nodig hebben.

SOS-Kinderdorpen kan zich nu met nieuw elan in een effectieve werkomgeving richten op hun geweldige werkzaamheden, het wereldwijd bouwen van een toekomst voor 75.000 weeskinderen.

Voor meer informatie, zie website:

www.soskinderdorpen.nl
© copyright WIAR | Workplace Performance