Projectdetails

ProjectomschrijvingHerhuisvesting kantoor op nieuwe locatie
Opdrachtgever9292 I REISinformatiegroep bv
Rol WIAROntwerp, advies & project management, contract management
PeriodeQ4 2011 - Q2 2012
Omvang1.100m2 vvo
ArchitectWIAR Design & Concepts
Project fotoProject fotoProject fotoProject fotoProject fotoProject fotoProject fotoDe oude huisvesting van 9292 I REISinformatiegroep bv was krap en verouderd, waardoor deze niet meer voldeed aan de door 9292 gewenste uitstraling. De kennis van WIAR wordt ingeschakeld om de eisen aan nieuwe huisvesting op te stellen en de zoektocht naar deze huisvesting uit te voeren. 9292 heeft gekozen voor het kantoorpand aan de Catharijnesingel waar men beschikking heeft over ca. 1.100m2 vloer verdeeld over 2 verdiepingen en een souterrain. WIAR wordt met het vinden van het juiste pand ook gevraagd het ontwerp, 3D visualtisaties (zie onderstaand) en de inkoop en realisatie van de werkomgeving te verzorgen.

In het pand worden de gevraagde kantoorruimten en vergaderruimten over de verschillende verdiepingen gerealiseerd en op de begane grond een ruime entree met bezoekersgebied. Op 16 maart 2012 werd tijdens de oplevering geproost op de nieuwe frisse en heldere huisvesting welke aansluit bij het door 9292 gewenste imago. Dit kon in het eigen ‘9292 Café’ (een multifunctionele ruimte waar men kan lunchen, werken, overleggen, vergaderen, presenteren en waar de vrijdagmiddag borrel gehouden kan worden)

www.9292.nl
‘9292 is de dagelijkse bron van reisinformatie voor het openbaar vervoer voor veel verschillende soorten reizigers. We brengen alle informatie van alle OV-bedrijven bij elkaar op een zo gebruiksvriendelijk mogelijke manier.
De informatie verspreiden we via verschillende diensten.’
© copyright WIAR | Workplace Performance