Projectdetails

ProjectomschrijvingVoorstel voor herhuisvesting kantoor in monumentaal pand
OpdrachtgeverFaster Forward B.V.
Rol WIAROntwerp, advies & project management t/m contract management
PeriodeQ4 2011
Omvang800m2 vvo
ArchitectWIAR Design & Concepts
Project fotoProject fotoProject fotoProject fotoProject fotoProject fotoProject fotoFaster Forward is toonaangevend leverancier van vernieuwende IT oplossingen en diensten voor de financiƫle dienstverlening. Zij leveren online software, online marketing, online advertising en social media campagnes. Daarnaast bieden zij ondersteuning en deskundig advies bij het inrichten en optimaliseren van processen.

Een opvallend monumentaal pand op de hoek Stationsstraat/Wassenaarstraat te Bergen op Zoom wordt de nieuwe thuisbasis voor Faster Forward. WIAR is ingeschakeld voor het huisvestingsadvies, ontwerp en verzorgen van de complete renovatie en inrichting van de nieuwe huisvesting. Deze bestaat uit circa 800m2, verdeeld over 3 verdiepingen (begane grond met koetshuis, eerste verdieping en zolder), ook is er beschikking over een binnentuin welke het kantoorgedeelte met het koetshuis verbindt.

WIAR heeft het definitieve ontwerp voor de nieuwe huisvesting gereed. Hierin zijn alle wensen en eisen verwerkt tot een mooi compleet ontwerp, aansluitend bij het imago van Faster Forward, bestaande uit een combinatie van moderne invloeden en monumentale architectuur.

Als alle door WIAR aangevraagde subsidies en vergunningen verleend zijn kan er gestart worden met bouwen.

www.fasterforward.nl
© copyright WIAR | Workplace Performance