Projectdetails

ProjectomschrijvingHerhuisvesting DAK intermediairscollectief naar De Meern
OpdrachtgeverCoöperatie Dienstverlening Assurantie Kantoren (DAK)
Rol WIARFull-service renovatie van een voormalige Rabobank vestiging en integratie van twee kantoren.
Periode2005
Omvang2.000m2 vvo
ArchitectWIAR i.s.m. WAT-Architectuur
Project fotoProject fotoProject fotoProject fotoProject fotoProject fotoProject fotoProject fotoDAK is een snel groeiende onderneming die met twee vestigingen, in De Meern en Capelle a/d IJssel, op zoek was naar een nieuwe hoofdvestiging. Het voormalige Rabobank kantoor bood hiervoor de mogelijkheid. De inrichting werd in behouden, maar wel compleet veranderd door gebruik te maken van kleurrijke materialen en transparante wanden. Daarnaast is een nieuwe hoofdentree gerealiseerd.

“Onze organisatie is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Voor een relatief kleine organisatie is het hierbij van groot belang hoofd zaken van bijzaken te onderscheiden. Het zoeken, selecteren en inrichten van een nieuw kantoor heeft een hoge prioriteit maar kost ook veel tijd. Expertise, maar vooral ook betrokkenheid van een externe deskundige is daarom van groot belang.

Als coöperatie hechten wij veel waarde aan een prettige werkplek voor onze medewerkers zonder de kosten en efficiency uit het oog te verliezen. De enorme betrokkenheid en professionaliteit van WIAR heeft een fantastisch resultaat opgeleverd."

Bas van Twillert - Algemeen directeur Coöperatie DAK

www.dak.nl
© copyright WIAR | Workplace Performance