Projectdetails

ProjectomschrijvingOverleg- en vergadercentrum DAK
OpdrachtgeverDAK de Meern
Rol WIAROntwerp en projectmanagement
PeriodeOktober 2007 - Januari 2008
Omvang480m2 vvo
ArchitectWIAR Design & Concepts
Project fotoProject fotoProject fotoProject fotoProject fotoDe verhuizing en verbouwing van het huidige pand van DAK werd eind 2005 al door WIAR gedaan. In oktober 2007 werd de kelder heringericht. Deze ruimte was jarenlang ongebruikt geweest en DAK wilde graag in dit gedeelte van het pand trainingen kunnen geven en vergaderingen houden met grote groepen. De gehele ruimte werd voorzien van een nieuw plafond, vloerbedekking, wanden e.d. Daarnaast moesten er enkele ruimtes op de verdiepingen leeggemaakt worden en het archief werd verhuisd. Het gehele project was in 1,5 maand gereed en betrof ongeveer 480m2.
© copyright WIAR | Workplace Performance