Achtergrond informatie Management

ing. R. (Robert) Witvliet MSc MC
ing. R. (Robert) Witvliet MSc MC is directeur/oprichter van de WIAR | Workplace Performance. Hij is afgestudeerd aan de RSM Erasmus Universiteit Rotterdam, Bedrijfskunde - Master of Science in Management Consultancy. Daarnaast is hij elektrotechnisch ingenieur (Energie & Automatiseringstechniek) en heeft zich in de afgelopen 18 jaar als integraal adviseur en verandermanager gespecialiseerd in het begeleiden van kantoorhoudende organisaties met het bieden van totaal oplossingen op het raakvlak van organisatie- en huisvesting. (Develop, Design, Build & Maintain).

De performance van uw organisatie hangt af van vele factoren en vraagt daarom om een integrale visie op de combinatie van mens, werk en werkomgeving, waarbij kansen en mogelijkheden zich vaak voordoen op de onderlinge raakvlakken. Robert Witvliet is als "integrator" in staat om over de grenzen van verschillende vakgebieden heen te kijken en in nauwe samenwerking met klanten vaak creatieve nieuwe inzichten en duurzame oplossingen te ontwikkelen. Oplossingen waarmee reeds vele organisaties daadwerkelijk aanzienlijke performance verbeteringen hebben gerealiseerd met de beoogde positieve effecten op hun triple bottom line (people, planet & profit).

Binnen het Management Team van WIAR Workplace Performance behartigt Robert, naast algemeen beleid en strategie, het klantperspectief.

Zie Linkedin Profile
© copyright WIAR | Workplace Performance