Nieuws

Hieronder vindt u een overzicht van onze nieuwsberichten.

Oprichting WIAR | Organisation Development BV

ROTTERDAM - WIAR | Real Estate Solutions en Kalchas BV hebben samen WIAR | Organisation Development BV opgericht ter versterking van de WIAR Groep. WIAR verzorgt de begeleiding van veranderende organisaties op weg naar nieuwe manieren van werken en het creëren van duurzame en innovatieve gebouwen, inrichtings- & beheersconcepten.

Het nieuwe onderdeel van WIAR met drs. Michael G.M. Geerdink CMC als directeur, zal zich gaan bezighouden met organisatieadvies in relatie tot huisvesting en facility management. Het uitbrengen van organisatieadvies, het begeleiden van veranderingsprocessen en het verzorgen van maatwerk opleidingen, behoren tot de belangrijkste activiteiten van WIAR | Organisation Development BV.

Michael Geerdink, voorheen partner van Overmars Organisatie Adviseurs, is bestuurslid van het Ewerkforum en van SEV-Realisatie. Hij is betrokken bij maatschappelijke veranderingen op het terrein van Ewerk & Elife en op het gebied van Volkshuisvesting. Michael Geerdink doceert strategie, organisatiekunde en verandermanagement aan de Hogescholen Den Haag en Utrecht. Hij publiceerde tal van artikelen op het terrein van organisatieverandering, kantoorinnovatie en e-werken en geeft zijn visie op vakliteratuur aangaande verandermanagement in het vakblad Facility Management Magazine.
_________________________________________________________________________________
Niet voor publicatie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anoeshka Keijzer op 010 – 270 1000 of a.keijzer@wiar.nl.
© copyright WIAR | Workplace Performance