Nieuws

Hieronder vindt u een overzicht van onze nieuwsberichten.

Adviesbureau WIAR adviseert Grand Hotel Philadelphia in Rotterdam
Advies- en Managementbureau WIAR | Workplace Performance heeft NL Doet in 2009 aangegrepen om haar maatschappelijke betrokkenheid te tonen. Tijdens dit evenement gaf het adviesbureau gratis huisvestingsgebied aan Grand Hotel Philadelphia. Dit hotel biedt jongeren met een licht verstandelijke beperking een leer- en werktraject dat hen voorbereidt op een baan op de gewone arbeidsmarkt. Het project van NL Doet helpt het hotel, en draagt tegelijkertijd bij aan de motivatie van de medewerkers van het adviesbureau.

Tijdens het evenement NL Doet hebben vier medewerkers van WIAR met de manager van Grand Hotel Philadelphia gebrainstormd met de manager over de huisvesting. Dit resulteerde in een lijst met aanbevelingen voor het hotel, waarvan sommige actiepunten ter plekke in gang werden gezet. PR- en communicatiemedewerkster Krista Zwart: ‘Zijdelings proberen wij tijdens ons dagelijks werk nog van alles te doen voor het hotel. Zo komen wij bijvoorbeeld bij het opnieuw inrichten van kantoorpanden regelmatig keukenapparatuur en materialen tegen die anders worden afgevoerd, en die het hotel nog goed kan gebruiken.’

NL Doet
NL Doet is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij naast tienduizenden Nederlanders ook veel bedrijven zich vrijwillig inzetten voor de samenleving. Het is een laagdrempelige manier om te starten met Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO) of te laten zien wat u al doet.
Zie ook: http://www.mvonederland.nl/degrotemvobibliotheek/praktijkvoorbeelden/10810
© copyright WIAR | Workplace Performance