Nieuws

Hieronder vindt u een overzicht van onze nieuwsberichten.

WIAR ontwerpt nieuwe huisvesting voor SOS Kinderdorpen
Soms komt er iets op je pad waar je direct enthousiast van wordt. Iets waarmee je meteen aan de slag wil en je schouders onder wil zetten. Dit gevoel kregen wij ook toen SOS-Kinderdorpen met haar huisvestingsvraagstuk bij ons kwam. Wij kregen de vraag om tegen zo laag mogelijke kosten SOS-Kinderdorpen te helpen hiermee. WIAR geeft hier als offical business partner graag gehoor aan en heeft inmiddels een kantoorpand gevonden. Maar er is meer nodig dan alleen een kantoorpand, vandaar deze oproep, namens SOS-Kinderdorpen.

Wil jij ons helpen om de inrichting van het SOS-Kinderdorpen kantoor mogelijk te maken?

Wat doet SOS-Kinderdorpen?
Een thuis voor kinderen die er helemaal alleen voor staan SOS-Kinderdorpen zorgt ervoor dat kwetsbare kinderen over de hele wereld kunnen opgroeien in een liefdevol gezin. Vanuit deze visie heeft zij de dagelijkse zorg over ruim 75.000 wees- en verlaten kinderen in 500 SOS-kinderdorpen in 132 landen. Met hun gezinsversterkende programma’s begeleiden zij in totaal 265.000 kinderen uit kwetsbare families samen met hun familieleden.

Waarom een nieuwe plek?
SOS-Kinderdorpen groeit! En dat is goed nieuws voor alle kinderen maar om te zorgen dat zij maximaal geholpen kunnen worden hebben de mensen hier in Nederland een functionele werkplek nodig welke zo min mogelijk mag kosten.

De nieuwe kantoorruimte wordt gevestigd op de 6e verdieping van een pand aan het Koningin Wilhelminaplein, schuin tegenover het World Fashion Centre in Amsterdam West. Per eind juli 2009 is dit de nieuwe locatie van SOS-Kinderdorpen. Wij hebben inmiddels de indeling van de kantoorruimte vastgesteld en de benodigde onderdelen in kaart gebracht. Nu gaan we aan de slag om samen met diverse sponsors een duurzame inrichting te creëren, waarin SOS-Kinderdorpen haar goede werk kan voortzetten!

De uitdaging
De kosten van deze herhuisvesting dienen uiteraard zo laag mogelijk te worden gehouden, waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van duurzame oplossingen en/of hergebruik van materialen.

Het geld van donateurs aan SOS-Kinderdorpen wordt graag daadwerkelijk besteed aan de projecten voor de kinderen die deze hulp zo hard nodig hebben. Daarom deze vraag aan jou: Wil je ons helpen bij het inrichten van het pand? Wil jij samen met het projectteam de uitdaging aangaan om het kantoor in te richten voor het enthousiaste team van SOS-Kinderdorpen?

Producten en diensten in natura zijn van groot belang. Te denken valt aan vloerbedekking, een pantry, kasten, wanden, zonwering, een telefooncentrale, ontvangstmeubels, plantenbakken, apparatuur, etc.
WIAR zal namens SOS-Kinderdorpen een aanbestedingstraject houden voor de inrichting.

Ik hoop van harte dat jij samen met ons je schouders onder dit project wilt zetten. Ik hoor graag van je of de SOS-kinderen en het team van SOS-Kinderdorpen op je steun kunnen rekenen?

Graag hoor ik voor 8 mei 2009 van je of ik op jouw hulp kan rekenen?
Stuur een bericht naar: r.witvliet@wiar.nl of a.roessen@wiar.nl

Alvast heel veel dank, namens SOS Kinderdorpen!

Met vriendelijke groeten,
WIAR | Project Management BV

Robert Witvliet & André Roessen
Managing partners
© copyright WIAR | Workplace Performance