Design & Concepten

Verrassend creatieve oplossingen

WiAr
Huisvesting is het permanente visitekaartje van de organisatie naar de buitenwereld en de eigen medewerkers. WIAR is gespecialiseerd in het vertalen van uw imago en identiteit naar een passende huisvesting (gebouw en/of inrichting). De kern ligt in het overbrengen van het juiste gevoel naar klanten en medewerkers door een omgeving te creƫren waarin prettig kan worden (samen)gewerkt. Een goede werkomgeving ondersteunt het primaire proces optimaal door middel van de juiste omvang, vorm en functie.

Met een specifiek imago onderzoek kan WIAR inzicht geven in de huidige en gewenste uitstraling qua organisatie & huisvesting. Wij kunnen u antwoord geven op vragen als:
  • Hoe kan ik mijn huisvesting aan laten sluiten op onze Corporate Identity?
  • Hoe zorg ik dat mijn Corporate Identity wordt gedragen door mijn werknemers?
  • Hoe kan mijn huisvesting bijdragen aan mijn imago?
  • Sluit onze huidige identiteit aan op wat we werkelijk uit willen stralen?
WIAR vertaalt vervolgens de uitkomsten in nauwe samenwerking met de klantorganisatie naar een passend integraal huisvestingsconcept wat draagvlak heeft bij de eindgebruikers en management. In een volgende stap wordt een technisch Programma van Eisen (PvE) en projectbudget opgesteld, waarin de bouwkundige- & installatietechnische zaken zijn uitgewerkt evenals bijbehorende losse inventaris & middelen. Het ontwerp wordt op basis van strak geformuleerde ontwerpuitgangspunten binnen budget opgeleverd in de vorm van leveranciersonafhankelijke aanbestedingsstukken voor alle benodigde vakdisiplines.

Producten die o.a. aangeboden worden vanuit Design & Concepts:
© copyright 2018 WIAR | Workplace Performance