Facility Management

Ontzorgen & aanpakken

WIAR Facility Management is gericht op het beheer van de huisvestingswaardeketen waardoor kwaliteitsverbetering en structurele verlaging van uw exploitatiekosten wordt bereikt. Facilitaire dienstverlening is als ondersteuning een belangrijke schakel in het goed functioneren en presteren van organisaties. De faciliteiten moeten beschikbaar, veilig en schoon blijven en ook onderhouden worden zodat er gemakkelijk gebruik van gemaakt kan worden.
WiAr

Als u het facilitaire proces onder controle heeft, kunt u makkelijk anticiperen op veranderingen binnen uw onderneming en wordt de kwaliteit van de dienstverlening verbeterd. Daarnaast creƫert u natuurlijk ook optimale werkomstandigheden voor uw medewerkers.

WIAR
WIAR is gespecialiseerd in het afstemmen van de gewenste dienstverlening naar resultaatgerichte serviceconcepten en service level agreements. Deze kennis maakt het mogelijk om het juiste prijs/kwaliteitsniveau van de gewenste dienstverlening te vinden.

WiAr

Property- en assetmanagement

WIAR biedt u flexibele en passende oplossingen voor het asset- en propertymanagement van vastgoed. De activiteiten zijn gericht op het managen en beheren van het object, de verhuur van (leegstaande) ruimtes en het waarnemen en/of begeleiden van de verkoop van het object.
© copyright 2018 WIAR | Workplace Performance